Teo González

Teo González

teo.gonzalez@eram.cat

http://iamblueiampink.com/

Animació, 3D i VFX

Direcció d'art, Direcció de fotografia

La Teo treballa com a freelance des del seu estudi  I’m blue I’m pink on, amb els seu germà, treballen la direcció d’art, el set design i la fotografia. Comencen treballant amb la idea, creen un concepte i a partir d’aquí construeixen el set, il·luminen i fan el shooting.

La Teo a més d’estar graduada en Realització d’Audiovisuals i Multimèdia (ERAM), compta amb els estudis d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió (UdG), Màster Universitari en Disseny i Comunicació (ELISAVA) i Curs de Direcció d’ Art (Complot). 

Després de sortir de l’ERAM va començar a treballar com a professora de l’assignatura d’Imatge de Síntesi i en paral·lel treballava amb alguns projectes freelance. Un d’aquests va  consistir en realitzar unes animacions per a un curs online de cuina a càrrec d’El celler de Can Roca. Més endavant, un cop acabat el màster, ja va formar el seu propi estudi.

Un dels seus últims projectes realitzats ha sigut crear la portada del calendari de la revista El Duende, una edició important ja que la revista feia 20 anys. 

Actualment combina la docència a l’ERAM amb la seva feina a l’estudi, treballant per una marca de joies d’Australia realitzant algunes fotografies pels seus productes i, en paral·lel, un projecte editorial d’ulleres de sol. Com a projecte personal, està creant diferents lletres per la nova edició de “36 days of type”.

 

Teo González
Teo González
Teo González
Teo González
Teo González
Teo González
Teo González
Teo González
Teo González
Teo González
Teo González

L'Ambaixador a les xarxes