Pere Puigbert

Pere Puigbert

pere.puigbert@eram.cat

http://perepuigbert.com/ca

Cinema i TV

Art visual, Direcció

Graduat en Realització Audiovisual i Multimèdia a l’ERAM, en el Bachelor en Media Production per la University of Notrhampton i especialitzat en Edició digital no lineal per a Cine, Vídeo i Televisió a l’Institut Superior de Disseny (IDEP).

Ha treballat com a muntador en productores de cine i televisió, com ara Alea Docs & Films. Actualment, treballa com a realitzador i muntador audiovisual freelance, i ho compagina amb la seva tasca com a docent a l’ERAM.
L’apassiona “crear poesia” a través de l'art audiovisual, i això s'ha plasmat en el seu cine. Un exemple és el projecte audiovisual Anima Naturae, que va guanyar un Premi G! de comunicació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona (2014). Aquest projecte es va convertir en una exposició audiovisual itinerant al llarg del 2015-16.
 
La natura és un tema central en els últims treballs que ha realitzat, ho veiem en el curt poètic Phantasma. Aquest audiovisual experimenta amb el so, fent ús de la tècnica de gravació binaural, cercant un contrast entre l'eco de la societat moderna i el so de la natura.
 
També ha guanyat premis com el del Festival de Cinema de Girona (2009), amb Tomàs Mallol: les meves reflexions, o un premi Nanook del festival Curt.doc (2013) amb el curtmetratge Després de la Pluja. Un altre dels seus treballs és Fades, un migmetratge coproduït amb Televisió de Catalunya i emès en el programa “Taller.doc”, al Canal 33.

Fa poc ha acabat el muntatge d’un documental i acaba d’embarcar-se en un projecte audiovisual, que vol captar el fluir d'un riu i convertir-se en una nova exposició audiovisual itinerant.

L'Ambaixador a les xarxes