Pau Horta

Pau Horta

phortascf@gmail.com

http://www.pauhorta.com/

Transmedia

Disseny interactiu, Creativitat tecnológica

Només fa un any que en Pau ha acabat els seus estudis del Grau d’Audiovisuals i Multimèdia de l’ERAM i ja ha treballat en diferents projectes com a dissenyador interactiu i creatiu tecnològic. El seu projecte final de grau anomenat Interactivisme el va encaminar cap el món transmèdia, ja que consisteix en una instal·lació interactiva que permet quantificar com la gent parla sobre diverses temàtiques a les xarxes socials. Entre els seus projectes una vegada fora de l’ERAM trobem el desenvolupament de varies aplicacions mòbils com Boardmix i Pintevent i el desenvolupament web per la botiga de joguines online Ticumiku Toys.

A més dels projectes, en Pau va entrar a treballar en l’empresa Domestic Data Streamers, una consultoria creativa on avui en dia encara hi treballa. Dins de l’empresa ha participat en diversos projectes i campanyes per marques com Beefeater, Western Digital, Telefònica, Playground, Solvia, etc. D’entre aquests projectes destaca la instal·lació The World Pulse, realitzada per a la seu de les nacions unides a Bohn Alemanya, en el marc de la conferència del COP23. Per altra banda, també ha participat en l’exposició Design Does al museu del Disseny de Barcelona, on va poder col·laborar en el desenvolupament diverses peces interactives per a l’exposició.

En Pau es defineix com una persona que li agrada formar part de projectes que incorporin algun actiu de valor social, que es nodreixen de la tecnologia i el disseny per a generar un benefici social. El seu treball en aquests projectes és el de fer un ús creatiu de la tecnologia per a poder generar solucions innovadores dins del sector comunicatiu i de la publicitat.

Per això actualment segueix treballant per l’empresa Domestic Data Streamers desenvolupant diversos projectes dins l’àmbit publicitari i de comunicació estratègica per a diverses empreses i organitzacions de caràcter social.

Pau Horta
Pau Horta
Pau Horta
Pau Horta
Pau Horta
Pau Horta

L'Ambaixador a les xarxes