Josep Cuberes

Josep Cuberes

pepcuberes@gmail.com

http://www.koastalforest.com

Audiovisuals

Edició , Producció audiovisual

En Josep abans de venir a l’Eram va estudiar el batxillerat tecnològic.

Després d’estudiar a l’ERAM va fer un Top Up Media Production and Moving Image (Northampton University) i tot seguit va estat treballant de filmmaker.
Mentre estava estudiant va començar treballant per Klassmark, una organització d’events de trail running a nivell nacional. A 3r de carrera va tirar un projecte endavant que es diu Himalaiaski, un documental d’ esquí de muntanya al Himalaya, que posteriorment se’n va anar als Balkans, Noruega i aquest any a Ossetia del Sud. Aquest projecte li va obrir les portes per treballar per l'empresa de comunicació del Kilian Jornet "Lymbus Life". I així va començar a treballar a nivell espanyol amb Salomon i Suunto. Durant el Top up va començar a treballar amb la marca BUFF i SCOTT amb mountain bike i trail running, on actualment encara hi treballa.

Ferrocarrils de la generalitat(Turisme i Muntanya). Totes aquestes feines com a filmmaker (gravar i editar contingut audiovisual).

Dins aquestes empreses ha participat en documentals com: Testing Ourselves de Kilian Jornet, Aneto, la història d’un temps i com a projecte personal el curtmetratge de Les 4 estacions del Montseny. 

Actualment és autonom treballant com a filmmaker amb les marques esmentades anteriorment (Salomon Int. Buff, Scott i FGC).

 

Josep Cuberes
Josep Cuberes
Josep Cuberes

L'Ambaixador a les xarxes