Jordi Márquez

Jordi Márquez

jordi.marquez@eram.cat

Http://www.jordimarquezpuig.com

Transmedia

Disseny web, Programador

En Jordi és comunicador multimèdia graduat en Realització Audiovisual i Multimèdia a l'ERAM, i amb un Màster en Disseny (MA Design) especialitzat en “Interactive Design” i “Graphic Communication” de la Universitat de Lincoln, UK.

Quan va sortir de l’ERAM va començar la a treballar a la productora audiovisual Imago. A partir de llavors ha participat i participa en diversos projectes multimèdia i ha treballat per diverses empreses del sector (Demoscòpica, La llegenda del Tarlà, Esguard.net, Frikids...), fent recerca en aplicacions online i mòbils. Inicia els seus estudis de doctorat a The University of Northampton, on és becat el primer any per a fer la recerca sobre noves plataformes educatives.

Seguidament trasllada el seu expedient a la Universitat de Girona per coordinar el doctorat amb la docència i la coordinació de l'àrea multimèdia de l'escola universitària.

Actualment està treballant a l’ERAM amb els càrregs de docent i coordinador d’estudis de Grau i responsable TIC. A la vegada, imparteix classes als cursos d’especialització de la Fundació UdG en Disseny Gràfic, Disseny i Desenvolupament Web i Community Manager. També està doctorant sobre l'experiència d'aprenentatge mitjançant les TIC i la gamificació i la seva visió de futur és acabar-lo i fer més recerca sobre la innovació docent.

Jordi Márquez
Jordi Márquez
Jordi Márquez
Jordi Márquez
Jordi Márquez
Jordi Márquez
Jordi Márquez