Jordi Gironès

Jordi Gironès

girones.pallas@gmail.com

Cinema

Disseny i animació de personatges, Animació

Article al Punt Avui

Article al Diari de Girona

Entrevista-xat al Diari de Girona

Demoreel de projectes

 

Després d'haver sigut la primera promoció en haver cursat Audiovisuals i Multimèdia a la universitat ERAM, a més d'haver-se emportat grans amics a la carrera, va crear una empresa de publicitat amb 2 socis més, després de 3 anys decideix marxar a UK a aprendre angles i intentar treballar com Animador. Uns mesos després comença a treballar en el món dels Videojocs fins que fa el salt al cinema, treballant a Framestore durant quasi-bé 4 anys. El 2010 marxa a Sydney a treballar a l'estudi d'en George Miller director de Mad Max o Happy feet 2 entre altres.

Ha participat en superproduccions de nivell internacional com: Happy feat, Las cronicas de Narnia, Piratas del Caribe i el Hobbit.  Ha estat guardonat per The Golden Compass won the Oscar and Bafta  for best VFX. Ha treballant a Weta fent Man of Steel i The Hobbit,  recentment he acabat el projecte Freebirds amb la companyia Reel FX de Dallas.

En Jordi recomana a tots els que es vulguin dedicar a lo que es dedica que tinguin molta paciència, ja que en un inici és difícil, però amb passió i perseverància tot es pot. "Treballar molt dur dia i nit, per aconseguir els teus objectius a curt i llarg termini". 

Recentment ha treballat en l'animació del personatge de Batman per la nova pel·lícula de LEGO, la qual es va estrenar al 2017.

Jordi Gironès
Jordi Gironès
Jordi Gironès

L'Ambaixador a les xarxes