Ignasi Serrat

Ignasi Serrat

iserrat7@gmail.com

https://vimeo.com/225063866

Disseny gràfic

Televisió i publicitat, Motion graphics

Graduat en Audiovisuals i Multimèdia per l'escola universitària ERAM, en la seva primera generació del 2009. Al llarg del seu transcurs pel grau, l’Ignasi va tenir l'oportunitat de treballar en diferents projectes audiovisuals com curtmetratges, videoclips i mappings. En el seu últim curs va estar d'Erasmus a Montpellier (França), on va realitzar les seves pràctiques d'empresa en l'estudi francès In Efecto. Per ell, l’ERAM va ser una molt bona etapa de la seva vida per al seu creixement personal, artístic i creatiu, on va acabar amb el seu projecte final de grau ERAM Planet, una sèrie d'animació gràfica 2D.

Ha treballat per a clients internacionals com Michelin, Bollé, Bushnell, Vitamilk y Matahi. També a la realització de diferents productes com: El documental "Une Chambre Syrienne", col·laborant en els films promocionals del “Festival International du Court Métrage de Clermont Ferrand 2015”, "2017", el festival "Explosive Pride Montpellier 2015", per a la sèrie animada "Flamen’Comic" i el tràiler del film animat "Josep". El seu càrrec ha estat infografista 2D / 3D generalista i ha exercit com a dissenyador audiovisual, grafista, mographer, animador, modelador i tracker 3D, colorista i artista FX.

Apassionat de l'animació i art 2D i 3D, Ignasi es considera una persona perfeccionista i curiosa, que intenta aportar una sensibilitat creativa i detallista en els seus treballs. Actualment, l’Ignasi segueix treballant en In Efecto com a dissenyador audiovisual i iconografista, concretament especialitzat en Motion Design i en postproducció.

L'Ambaixador a les xarxes