Gerard H. Serra

Gerard H. Serra

gerard@fiiiu.cat

http://www.fiiiu.cat

Disseny gràfic

Disseny audiovisual, Disseny gràfic

Després d'acabar el Grau en Realització Audiovisual i Multimèdia, on va obtenir la nota més alta de la seva promoció, Gerard H. Serra va començar la seva carrera professional a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Durant una temporada va fer d'ajudant de realització al programa Info-K, del Canal Super3, i ocasionalment, va col·laborar en algun reportatge del Telenotícies de TV3.

Mesos després, Gerard va estudiar un any al Regne Unit, a la University of Northampton. Allà va cursar el Bachelor en Media Production & Moving Image, obtenint la qualificació First-Class Honours Award.

Un cop havent retornat a Catalunya, va seguir amb la seva carrera professional com a freelance, creant Fiiiu, un estudi especialitzat en disseny gràfic i de pàgines web, en l'edició de vídeo i el grafisme audiovisual. Algunes de les feines destacades com a freelance són la imatge corporativa de Rumescu o la pàgina web de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya.

Més tard, va combinar el treball com a freelance amb la feina a l'agència creativa Llumsmedia, de Barcelona. Allà ha creat projectes per empreses de renom, com ESADE o RAC105.

Gerard H. Serra
Gerard H. Serra
Gerard H. Serra
Gerard H. Serra
Gerard H. Serra

L'Ambaixador a les xarxes