Andreu Fernández

Andreu Fernández

andreuferdz@gmail.com

Comunicació digital

Community management, Producció

L’Andreu és productor d'espectacles d'arts escèniques i audiovisuals format en diferents estudis audiovisuals i artístics: Grau en Audiovisuals i Multimedia (ERAM, Girona), Títol propi de tècnic de so per a espectacles (ETECAM, Girona), Títol propi de tècnic de backline (Casa de la Música de Manresa) i actaulment està cursant Art Dramàtic (EÒLIA, Escola superior d'Art Dramàtic - Barcelona). 

Quan va surtir de l’ERAM va començar a treballar de freelance com a realitzador de vídeo i, sense deixar de formar-se, va entrar a treballar en una productora/agència de management d'artistes. Més endavant va passar dos anys treballant a Brighton (UK) i ara està a Barcelona, treballant per tot Europa en producció d'espectacles d'Arts escèniques (música, concerts, dansa, teatre, performance i nous llenguatges).

L’Andreu s’involucra al màxim en els projectes que agafa i per això ha treballat com a productor per a molts festivals com: Black Music Festival, Canet Rock, Temporada Alta, etc. També ha estat tour manager en gira amb grups de música com Lax'n'Busto, Bonobos, Acció i, sobretot, destaca estar fent el World Tour amb Txarango

A més, ha format part de l'equip de comunicació digital de la sala de concerts La Mirona, la Casa de la Música del Gironès i ha treballat com a productor per televisió, publicitat i curtmetratges com Bingo, guanyador del premi a millor curt al Festival de Cinema de Girona.

Recentment ha acabat la producció del Concert per la Llibertat dels Presos Polítics a l'Estadi Olímpic (SUN Music) i actualment està amb la gira mundial de Txarango com a tour manager, a la discogràfica RGB Suports com a Social Marketing Manager i està preparant un projecte teatral sobre Pinter (Teatre Eòlia).

Andreu Fernández
Andreu Fernández
Andreu Fernández
Andreu Fernández