Álvaro Robles

Álvaro Robles

alvarorobles@me.com

http://alvarorobles.com/

Publicitat

Colorisme, Edició

Després d'estudiar el Grau en Audiovisual i Multimèdia a l'ERAM, l'Álvaro va anar a Lincoln University, Regne Unit a fer el Top-up en Contemporary Lens Media en l'especialitat de vídeo.

Quan torna d'Anglaterra, juntament amb dos companys de l’ERAM, decideix engegar una empresa de serveis audiovisuals a Girona. Durant aquesta etapa van realitzar anuncis per televisions locals i videoclips com "Luces" del grup de rumba catalana Gertrudis.

Després d'això decideix buscar nous projectes a Barcelona especialitzant-se en edició de vídeo, i treballa com editor freelance realitzant treballs de postproducció per programes com Redes 2.0. que ens apropava a través d'entrevistes i reportatges a projectes empresarials empresos al nostre pais. 

Des del 2009 i fins a l'actualitat treballa com a colorista freelance per diferents realitzadors i directors de fotografia, destacant empreses com Hunter & Gatti (agència de branding i publicitat de moda internacional) i Malditos Produce especialitzada en treballs de publicitat de marques nacionals.