Àlex Vicente

Àlex Vicente

alexvicenteserra@gmail.com

Cinema

Cinema, Producció

L'Àlex es dedica essencialment als rodatges de cinema compaginats amb espots publicitaris. El seu departament és el de producció, on va començar fent de becari, passant per meritori, auxiliar, etc.

Mentre estava cursant el Grau en Audiovisuals i Multimèdia va treballar a les seves dues primeres pel·lícules com a becari, i just en acabar el grau va fer la seva primera pel·lícula com a meritori. A partir de llavors ja s'ha dedicat plenament a aquest ofici.

Ha treballat en empreses com Mediapro, Minoria AbsolutaAvalon, Rodar y Rodar, Inicia Films, Nevada, Canada, etc. Ha estat centrat sobretot en la ciutat de Barcelona i voltants, però també he treballat en rodatges per l'Empordà, Girona, Garrotxa, Delta de l'Ebre, Almeria, França.

L'Àlex ha format part de la producció de pel·lícules com No sé decir adiós i Estiu 1993, premiades arreu del planeta com a la Berlinale, els GoyaFerozBiznaga i als Gaudí en el cas d'Estiu 1993. També ha treballat amb directors com Carla Simón, Jaime Rosales, Juanma Bajo Ulloa, Marc Crehuet. Pel que fa als espots publicitaris ha col·laborat amb empreses com Canon i Skoda. I per últim, com a projectes personals compta amb alguns videoclips i curtmetratges.

Actualment està treballant en una pel·lícula amb un caire social sobre els sense sostre.