Albert Sánchez

Albert Sánchez

hola@albertsanchez.cat

https://www.albertsanchez.cat

Disseny interactiu

Disseny gràfic, Apps

Una vegada acabats els seus estudis a l’ERAM, l’Albert ha tingut clar cap a on volia enfocar la seva carrera professional, d’aquesta forma, l’escola li ha servir per obrir les portes al món del disseny gràfic, apps i transmèdia, a la vegada que també ha realitzat el Màster en Aplicacions Multimèdia a la UOC.

L’Albert és una persona molt activa, dedicada i amb una gran passió pel món de la tecnologia i la programació. Actualment treballa a l’ERAM desenvolupant projectes dins de l’àrea de la programació web i és formador al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Recorda amb molt d’afecte la seva època a la universitat i aconsella a totes les joves promeses a que lluitin pels seus objectius i que mai llencin la tovallola. Indica que cal "intentar seguir el procés de les tasques i esforçar-se al màxim en cadascuna d’elles”.

Alguns dels seus projectes són: "Imatge Corporativa Girona Espai Dental" (2014), "Això Nostre"(2015), "Rocambolesc" (2016) i la "Botiga on-line Rocambolesc", "Festival Errante" (National Geographic, 2017), entre d'altres empreses.

Albert Sánchez
Albert Sánchez
Albert Sánchez
Albert Sánchez
Albert Sánchez

L'Ambaixador a les xarxes