1. Perquè el nostre sector professional segueix creixent. Treballaràs en un sector fort que pràcticament no coneix la crisi i manté taxes de creixement importants.
  2. Perquè el perfil transmedia permet moltes sortides professionals. Podràs optar a diversos llocs de treball relacionats amb la comunicació audiovisual i multimèdia o amb les seves especialitats, com per exemple els videojocs, la publicitat, el cinema, la fotografia, etc.
  3.  Perquè pots obtenir una doble titulació: Top-up. Podràs fer un cinquè curs a una universitat del Regne Unit o de Dinamarca.
  4. Perquè tenim tota la tecnologia i les infraestructures necessàries. La nova seu, la Factoria Cultural Coma-Cros, el Parc Científic i Tecnològic, Bloom: centre 3D i de tecnologies emergents i el Viver d’empreses de Salt, entre d’altres, garanteixen unes infraestructures perfectament adaptades a les necessitats d’uns estudis molt exigents en aquest aspecte.
  5. Perquè som pioners en l’educació multimèdia. L’Escola Universitària ERAM, fundada el 1998, imparteix els estudis d’audiovisual i multimèdia des de l’any 2001, com a títol propi i, a partir del 2009, com a grau oficial.
  6. Perquè el nostre equip docent és expert. L’equip docent està format per professionals en actiu especialistes en comunicació audiovisual.
  7. Perquè els nostres estudis són multidisciplinaris i transversals. Integren alhora diferents disciplines vinculades a la comunicació audiovisual (audiovisuals, disseny gràfic, multimèdia, fotografia, etc.)
  8. Perquè donem molta importància a la creativitat. El nostre pla d’estudis dedica 200 hores de classe (20 crèdits) a fomentar la creativitat.
  9. Perquè són uns estudis universitaris professionalitzadors. Des del primer dia combinen teoria i pràctica.
  10. Perquè les classes no estan massificades. Limitem el nombre de places per oferir un aprenentatge de qualitat i un tracte personalitzat a l’estudiant.

 

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM