www.eramzeta.com

ERAM Zeta és un projecte de l’Escola Universitària ERAM, centre adscrit a la Universitat de Girona, que imparteix formació relacionada al voltant de la creativitat i les noves tecnologies per a nens i joves de 5 a 17 anys.

El projecte sorgeix amb la finalitat d’educar en l’ús de les noves tecnologies aplicades i les professions artístiques per preparar a la societat per als reptes socioculturals i econòmics del segle XXI. L’objectiu és posar les TAC (Tecnologies de l’Aprenentatge i la Comunicació) i les disciplines artístiques a l’abast de tothom per tal d’accedir a una educació innovadora i de qualitat.

ERAM Zeta imparteix formació relacionada al voltant de la creativitat i les noves tecnologies per a nens i joves de 5 a 17 anys.

ERAM Zeta aposta per una formació pedagògica multidisciplinar basada en l’eduteniment, en el qual a partir de jocs, recursos innovadors i processos creatius, realitzaran un trajecte formatiu amb l’ús dels audiovisuals i les noves disciplines artístiques com a eix transversal, estimulant així la seva imaginació i habilitats digitals. 

La seva oferta formativa es desenvolupa en períodes vacacionals fora de l’horari escolar i en l’organització d’extraescolars per a les escoles.

 

www.eramzeta.com

972 40 22 58

info@eramzeta.com

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM