Vídeo per a web i xarxes socials (realització, producció, distribució i promoció)

DESCRIPCIÓ

En un context on les tecnologies de la informació i la comunicació són omnipresents, es fa necessària l’oferta d’una formació amb la qual els estudiants amb interessos molt diferents (en disciplines tecnològiques, científiques, socials o humanístiques) es preparin per presentar la informació pròpia dels diversos camps de coneixement de manera atractiva i entenedora als receptors, és a dir, tal com els ciutadans d’avui esperen rebre-la.

En aquest sentit, poder ajudar a conèixer i a dominar les característiques i les tècniques del llenguatge audiovisual i arribar a la seva concreció en l’elaboració de productes en diferents formats, justifica la necessitat d’oferir el diploma que aquí es presenta, el qual, de ben segur, respondrà a una demanda de la població que vol estar ben preparada per comunicar-se utilitzant els recursos que la tecnologia posa al seu abast.

Així mateix, es posarà a l’abast dels alumnes el coneixement dels canals de distribució i promoció on line per a productes i promocions audiovisuals.

Pla d'estudis

Càmera i edició.
Realització Audiovisual
- Producció Audiovisual
- Rodatges
- Postproducció
Realització en Directe per Streaming

 

Objectius

- Identificar i analitzar les característiques dels principals elements del llenguatge audiovisual.
- Conèixer els processos de preproducció, producció i postproducció per a la total confecció de documents audiovisuals (web, vídeo, reportatge, publicitat, etc.).
- Capacitar els alumnes per a la comprensió de tot el procés audiovisual, des de la generació de continguts o la producció fins a aconseguir passar de la idea a les imatges que l’expliquen i la seva postproducció.
- Aprendre la realització audiovisual, conèixer com utilitzar la càmera de vídeo i com il·luminar.
- Ser capaços de manipular eficaçment el programari professional d’edició de vídeo.
- Ser capaços de distribuir i promocionar vídeo on line.


Sortides professionals

- Realitzador de vídeos per a web.
- Tècnic de mitjans audiovisuals per a web.
- Operador-ENG, ajudant o auxiliar de càmera.
- Muntador, ajudant o auxiliar de muntatge.
- Ajudant o auxiliar de producció.
- Realitzador audiovisual de petit/mitjà format.

 

ADREÇAT A

Dirigit a persones que volen aprendre les técniques de realització i producció de projectes audiovisuals; des de la concepció de la idea, el desenvolupament del projecte, l'enregistrament, el muntatge i la seva edició i compresió digital; a més d'aprendre a realitzar una correcta promoció i distribució dels vídeos a la xarxa.

REQUERIMENTS

No cal titulació prèvia. És molt recomanable tenir un nivell d’us mitjà en suports informàtics.

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM