Teatre de creació en col·lectiu

INICI

28.02.2020


FI

29.02.2020


DIA

Divendres i dissabte


CÀRREGA HORÀRIA

8 h


HORARI

Div de 16:00 a 20:00 / Diss de 9:30 a 13:30

PREU

60.00 €


PROFESSOR/A

Enric Ases


DESCRIPCIÓ

L’art de treballar en equip.

Més enllà de l'estructura jerarquitzada del teatre tradicional, on autor, director i actors treballen exclusivament i específicament en les àrees que tenen assignades, el teatre de creació en col·lectiu permet a tots aquells que hi participen involucrar-se en un treball transversal, sincrònic i multidisciplinari.

Tant els uns com els altres han de ser capaços d'imaginar, de crear els materials dramàtics i de participar activament en les diferents etapes de l'obra. Un mètode de treball on són necessàries grans dosis de generositat, atenció i respecte per l'altre i on caldrà que tothom focalitzi el seu talent en benefici del projecte comú.

L'objectiu d'aquest curs és exposar pautes, protocols i maneres d'organitzar un procés de creació en col·lectiu perquè sigui flexible i exhaustiva a l'hora, així com sistematitzar analíticament les diferents fases d'aquest, amb la intenció que tots aquells que hi participin puguin expressar el més autèntic de si mateixos, conjugant catarsi creativa, mètode i rigor.

 

ENRIC ASES

Actor, director i autor teatral, treballa en companyies tan diverses com La Fura dels Baus, Tricicle, Teatre de Guerrilla  o Malpelo.  

Ha estat membre de formacions emblemàtiques com Zotal teatre, Los Los i Los Dos Los rebent diversos premis, entre els quals cal destacar el de la Critica de Barcelona i diversos premis FAD.

És autor del llibre “El cercle animat. Creació escènica en equip”

Ha sigut membre de l’equip docent d’escoles de teatre com El Timbal , Eòlia o la Casona.

 

ADREÇAT A

Creadors escènics, dramaturgs, actors, estudiants de teatre...

REQUERIMENTS

Portar roba de treball i una llibreta.

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM