Reeducació postural i estiraments

INICI

13.01.2021


FI

07.04.2021


DIA

Dimecres


CÀRREGA HORÀRIA

12 h


HORARI

de 19:00 a 20:00

PREU

100.00 €


PROFESSOR/A

Laura Alcalà


DESCRIPCIÓ

A partir d’eines del Ioga, del Pilates, de la dansa i de la improvisació. Una trobada setmanal amb el teu cos per a escoltar-lo, créixer en autoconeixement i adquirir eines per a cuidar-te.

L’objectiu principal és acompanyar-te en el camí d’autoconeixement, salut i autocura. El nostre cos és contenidor de les nostres emocions, òrgans i experiències alhora que una eina molt usada en el nostre dia a dia i a vegades no li donem suficient atenció. Durant aquesta hora setmanal et proposaré pràctiques i exercicis que beuen del Ioga, del Pilates, de la dansa i tècniques de moviment variades perquè puguis treballar la consciència corporal, la flexibilitat i la musculatura interna.

El curs està pensat per a totes les edats i cossos, de cada pràctica en proposaré variants per als diferents nivells: per a persones que ja estudieu i treballeu amb el cos us serà molt útil per a adquirir consciència i incorporar hàbits saludables així com per a donar aquest espai físic i mental al cos -que tants anys ens ha de fer servei-. De la mateixa manera, per a les persones que no hi esteu acostumades però teniu ganes de posar atenció al cos, trobareu en aquest seminari l’espai i la informació per a anar adquirint experiència i consciència corporal.

DESCOMPTES

15% de descompte per associats i associades de les associacions de fotografia gironines.

Descomptes no acumulables

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM