Introducció al Ioga i la Meditació

INICI

23.02.2021


FI

18.05.2021


DIA

Dimarts


CÀRREGA HORÀRIA

18 h


HORARI

de 18:30 a 20:00

PREU

180.00 €


PROFESSOR/A

Carolina Martínez


DESCRIPCIÓ

El Ioga és una pràctica que té més de 5.000 anys. El terme "ioga" en sànscrit significa unió, referint-se a la unió de l'ànima individual amb l'ànima universal amb l'objectiu d'aconseguir la felicitat més gran, gràcies al desenvolupament de la integració dels aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona.

En aquest seminari, partint de les característiques concretes i limitacions del nostre propi cos i, a través de la pràctica de les diferents asanes del Ioga, treballarem la flexibilitat, la força i l'equilibri del cos físic, qualitats que repercutiran també al pla mental. Utilitzarem tècniques de Hatha, Iyengar i Vinyasa, per despertar tant la nostra energia mental com vital.

Mitjançant la meditació i la respiració, i amb eines de Mindfulness (o pràctica de l'atenció plena), exercitarem la concentració, aprendrem a observar-nos i a auto conèixer-nos, a desbloquejar la nostra creativitat, a estar més contents/es amb nosaltres mateixos/as i la resta, a resoldre problemes personals o emocionals, laborals i creatius, a reaccionar amb consciència a les diferents situacions que se'ns presentin i, en definitiva, a viure el moment present amb més calma, consciència i felicitat, creant un diàleg intern positiu.

DESCOMPTES

15% de descompte per associats i associades de les associacions de fotografia gironines.

Descomptes no acumulables

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM