Fotografia creativa

INICI

21.02.2020


FI

04.04.2020


DIA

Divendres i dissabre


CÀRREGA HORÀRIA

50 h


HORARI

Div de 18:30 a 21:30 / Diss de 9:30 a 13:30

PREU

375.00 €


PROFESSOR/A

Diego Espada


DESCRIPCIÓ

Aquest és un seminari on es treballa al voltant d'un concepte teòric: "la possibilitat de transmetre emocions i idees a través de la creació i teatralització fotogràfica" i d'un concepte pràctic: "el coneixement de les possibilitats i el funcionament tècnic de la fotografia és fonamental per poder explorar els límits expressius i creatius del llenguatge fotogràfic"

A fi d'avançar en aquestes dues premisses al llarg d'aquest seminari farem tres tipus de sessions al voltant dels moviments estètics fotogràfics, sobretot a partir de l'últim terç del segle XX:

- Tècnica avançada fotogràfica: workflows efectius, il·luminació i retoc fotogràfic avançat en Lightroom, Capture-one i Photoshop.

- Workshops de diferents fotògrafs i professionals de la creació: Fotògrafs, narradors, maquilladors, estilistes, etc...

- Sessions fotogràfiques grupals, on treballem tots els conceptes propis d'una sessió de creació en fotografia: escenografia, atrezzo, il·luminació, personatges...

El resultat és que en finalitzar el seminari, els alumnes siguin capaços de resoldre els problemes de construcció d'una sessió: creació d'escenaris, atmosferes, personatges, atrezzo, vestuari, direcció dels subjectes, i a la vegada puguin aprofitar els aspectes tècnics de la fotografia actual: workflows efectius, il·luminació, elecció de càmera, òptiques, acabat i retoc professional.

 

DESCOMPTES

20% descompte a alumnes i exalumnes que hagin realitzat un màster, curs o diploma d'especialització de mínim 40h de durada.

40% descompte a alumnes i exalumnes del GAM/GCAM o GAE.

10% descompte a alumnes i exalumnes de la UdG.

10% descompte si pertanys alguna d'aquestes entitats: AENTEG, GiDi i El Galliner.

10% descompte per matricular-se amb un mes d'antel·lació.

Descomptes no acumulables

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM