Disseny gràfic

INICI

17.02.2021


FI

02.06.2021


DIA

Dimecres


CÀRREGA HORÀRIA

50 h


HORARI

de 16:00 a 20:00

PREU

375.00 €


PROFESSOR/A

Jordi Caralt


DESCRIPCIÓ

L’objectiu del curs és amplificar, aprofundir i actualitzar els coneixements més especialitzats del disseny gràfic, és un curs professionalitzador.

Els continguts de l’assignatura estan relacionats directament amb l’activitat professional i tenen una clara vocació introductòria a l’àmbit laboral. En aquest sentit engloba tot el procés productiu del disseny, des de l’encàrrec fins a la publicació d’un disseny.

El curs es fonamenta en l’adquisició de totes les destreses necessàries per exercir professionalment de dissenyador en els diversos àmbits del disseny gràfic. Principalment en els camps del branding, web, publicitat, editorial i audiovisual.

 

Sessions:

  • Sessions magistrals per consolidar els fonaments del disseny i conèixer els àmbits del disseny sobre els quals es desenvoluparà el projecte de treball.
  • Workshops diversos per aprofundir tècnicament en el disseny gràfic i despertar la creativitat.
  • Sessions de tutorització individual dels projectes personals dels alumnes. 
  • Sessions grupals per analitzar i comentar els projectes individuals, aprendre a defensar el mateix projecte i valoritzar-lo davant els altres.

 

ADREÇAT A

A tota persona interessada en desenvolupar projectes de disseny gràfic dins l'àmbit professional.

REQUERIMENTS

Coneixements previs de fonaments del disseny gràfic, experiència professional en disseny gràfic o publicitat, o persones amb coneixement de disseny d’altres àmbits (industrial, interiors, etc.) que volen aprofundir en el disseny gràfic com una eina d’inserció laboral o per completar les seves competències i habilitats transmèdia.

DESCOMPTES

15% de descompte per associats i associades de les associacions de fotografia gironines.

Descomptes no acumulables

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM