AD - Ajudant de direcció per cine

INICI

05.11.2019


FI

26.11.2019


DIA

Dimarts


CÀRREGA HORÀRIA

0 h


HORARI

de 15:30 a 19:30

PREU

50.00 €


PROFESSOR/A

Mouly

Maria Montserrat Molist


DESCRIPCIÓ

*Retornarem els 50€ si l'alumne/a assisteix a un mínim de 3 sessions.

Aquest taller d’Ajudantia de Direcció està dirigit a persones interessades a conèixer i aprendre la importància i mètodes de treball d’un AD en una producció audiovisual.
Inclou des de la seva feina personal, com el fet de ser un cap d’equip, pal de paller de la Producció i la seva relació amb la resta de membres d’un equip de rodatge.
Aprendrem les claus de la fase de preproducció d’una ficció (tipus curtmetratge, extrapolable a llargmetratge), des de la primera lectura del guió, desglòs de necessitats, tasques específiques del seu rol i d’altres compartides, fins a la finalització del rodatge.

Serà un taller teoric-pràctic per aprendre com resoldre diferents novetats o conflictes que es puguin anar presentant segons cada projecte. Aprendrem certes habilitats per l'organització més lògica i la planificació més adequada segons les necessitats de tots els departaments i la importància que té l’AD dins l’equip i la seva comunicació amb la resta de membres durant la preproducció i en el moment de rodatge (set).

DESCOMPTES

20% descompte a alumnes i exalumnes que hagin realitzat un màster, curs o diploma d'especialització de mínim 40h de durada.

40% descompte a alumnes i exalumnes del GAM/GCAM o GAE.

10% descompte a alumnes i exalumnes de la UdG.

10% descompte si pertanys alguna d'aquestes entitats: AENTEG, GiDi i El Galliner.

10% descompte per matricular-se amb un mes d'antel·lació.

Descomptes no acumulables

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM