AD - Ajudant de direcció per cine

DESCRIPCIÓ

*Retornarem els 50€ si l'alumne/a assisteix a un mínim de 3 sessions.

Aquest taller d’Ajudantia de Direcció està dirigit a persones interessades a conèixer i aprendre la importància i mètodes de treball d’un AD en una producció audiovisual.
Inclou des de la seva feina personal, com el fet de ser un cap d’equip, pal de paller de la Producció i la seva relació amb la resta de membres d’un equip de rodatge.
Aprendrem les claus de la fase de preproducció d’una ficció (tipus curtmetratge, extrapolable a llargmetratge), des de la primera lectura del guió, desglòs de necessitats, tasques específiques del seu rol i d’altres compartides, fins a la finalització del rodatge.

Serà un taller teoric-pràctic per aprendre com resoldre diferents novetats o conflictes que es puguin anar presentant segons cada projecte. Aprendrem certes habilitats per l'organització més lògica i la planificació més adequada segons les necessitats de tots els departaments i la importància que té l’AD dins l’equip i la seva comunicació amb la resta de membres durant la preproducció i en el moment de rodatge (set).

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM