María García - Viure de la Interpretació i de la creació

Ha estrenat a Temporada Alta, Festival Grec i el Teatre lliure, entre d’altres

25 de gen. 2021

17:00 h

APUNTAR-ME

Com és el dia a dia d'una actriu i creadora? Com es pot actuar i dirigir amb un estil propi i viure de la teva professio? Com compaginar treballar en cinema i teatre, amb la recerca i la docència artística? Com donar-se a conèixer i connectar amb el teu públic? Aquestes seran algunes de les preguntes que intentarà respondre la Maria en aquest webinar.

Actriu, creadora i investigadora. S’ha format a França i a Catalunya.
Estudia Art dramàtic, al Conservatori du Ve Arrondissement de París i a l'Institut del Teatre de Barcelona. Al mateix temps, realitza estudis de Cinema a la Sorbona (Llicenciatura) i a la Universitat Pompeu. 

Combina el treball com actriu en cinema i teatre amb la creació i recerca escènica i audiovisual. Com a actriu, participa en les pel·lícules Ardara (In-Èdit Film Festival 2019), Els Camps magnètics (Festival de Cinema d'Autor de Barcelona 2019) i Retorn a l'Horitzó (2017), i en les obres Sapucay (Dir. Juan Pablo Miranda, Festival Grec, Festival Temporada Alta, Fira Tárrega, Sala Hiroshima, Festival Fidcu Uruguai), Mos Maiorum, Gentry i Truba ( Teatre Lliure 2021, Temporada Alta 2020 ) Contrakant, Cia Doctor Alonso ( Mercat de les Flors, 2020) entre altres.

Com a creadora i interpret, en 2019 estrena la segona peça escènica de la Cia Las Detectives,  Pienso Casa digo silla, al Festival Grec 2019 i al Festival Sälmon 2020. Com a jove creadora va estar seleccionada per participar en la trobada Internacional de joves creadors i crítics escènics organitzada pel Festival TransAmériques de Montreal, Canadà, al 2018 i al Directors Lab Mediterranean al Teatre Lliure, 2020.