L'ERAM i l'Ajuntament de Salt col·laboren amb la presentació del documental "Àlex Roca-Titan Desert"

"EL LÍMITE TE LO PONES TÚ” és el lema d'Àlex Roca, un jove de 27 anys amb una discapacitat física del 76% que arrossega des dels sis mesos, però amb un objectiu molt clar: menjar-se el món.

La presentació del documental es portarà a terme a la Sala Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros el dijous 27 de juny a les 18:00h, l'assistència és totalment gratuïta.

Quan li van diagnosticar la paràlisi cerebral, els metges li van dir que no viuria o quedaria en estat vegetatiu. Però res més lluny de aquesta realitat: Alex no només va aconseguir sobreviure, sinó que el seu amor pel esport l'ha portat a enfrontar-se a la Garmin Titan Desert, una de les proves de mtb per etapes més exigents del món, al costat del seu equip format per Valentí Sanjuan, els germans del repte PedaEla i el ciclista Miguel Silvestre.

Després d'aconseguir acabar la dura prova pel desert del Sàhara, Àlex i el seu equip "EL LÍMITE TE LO PONES TÚ” inicien una gira aquest dijous dia 20 de de juny en la qual, a més d'intercanviar experiències amb totes les persones que vulguin apropar-se a conèixer-los, passaran un documental de una hora on ens mostraran la seva història de superació i treball en equip.

 

imatge.text

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM