La Llegenda del Tarlà, ara més que mai

El Tarlà és un conte interactiu basat en la llegenda de la ciutat de Girona. Amb aquesta eina d’aprenentatge, els nens descobriran les històries més populars i representatives de Girona.

En aquests moments de confinament per animar a les famílies gironines, l’Ajuntament de Girona a publicat l’app a la seva web municipal, a la pàgina de les Festes de Primavera, perquè tothom pugui conèixer i pintar l’Auca del Tarlà, i fins i tot seguir-la en vídeo.

El Tarlà, és una aplicació educativa basada en la llegenda arrelada a la cultura popular de la ciutat de Girona, i que té la seva representació als actes que es celebren en les Festes de la Primavera.

Aquesta app és gratuïta i va ser dissenyada per ERAM to PLAY, un projecte de l’Escola Universitària ERAM , format per diferents professionals relacionats amb les arts visuals. I amb el suport d'un ajut KREAS de l'Ajuntament de Girona.

El joc disposa de 12 pantalles amb diferents escenaris i un joc amb roba per disfressar als protagonistes que són 2 nens, en Narcís i la Júlia.

L’aplicació està disponible a App Store per a Iphone i iPad, i és una bona manera de què els nens s’iniciïn en el món de la lectura mitjançant els tetxtos de les narracions. A més d’explorar i reconèixer escenaris inspirats en la Girona Medieval.

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM