Genís Carreras ha realitzat la imatge gràfica del festival de filosofia Barcelona Pensa 2019

Studio Carreras és l’estudi de disseny i il·lustració de Genís Carreras, ex alumne i professor de disseny de l'ERAM, especialitzat en projectes de marca, impressió i editorials.

En Genís (Studio Carreras) és un apassionat de la creació de peces de comunicació visual enginyoses, mínimes i atrevides per a marques, esdeveniments i publicacions.Especialista en identitat de marca, direcció d’art, impressió, disseny d’icones, disseny editorial i web, per a clients grans i petits d’arreu del món.

En Genís treballa per marcas com Sony music, Google, The New York Times i We Transfer entre moltes altres marques reconegudes.

El  Barcelona Pensa  és un festival promogut per la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona i té com a objectiu la difusió, apropament i transmissió de la filosofia. Coincidint amb el Dia Mundial de la Filosofia de la UNESCO, el festival aposta pel dret a la filosofia com a tret fonamental d’una cultura crítica i participativa en la que tothom ha de poder sentir-se implicat. 

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM