El fotògraf Diego Orlando, guardonat als International Photography Awards (IPA), edició llatina

L'exalumne del Màster en fotografia va ser premiat com a fotògraf professional de l'any en les categories llibres i fine art per la sèrie "La mirada de Goya".

Diego Orlando Machimbarrena va cursar el Màster en fotografia creativa de l'ERAM.

L'obra del fotògraf va ser seleccionada per un gran jurat format per galeristes, col·leccionistes d'art, editors, directors i altres membres destacats del món fotogràfic, tots, presidits per Susan Baraz, membre fundador i president de Focus on AIDS (FOA), la fundació més rellevant internacional de fotografia de Fine Art.

La sèrie guardonada està inspirada en la bellesa de les escenes dels pintors i escriptors espanyols, principalment del mestre Francisco de Goya i Lucientes, i està composta per deu fotografies que plasmen l'Espanya negra del segle XIX on la dona, el seu principal protagonista, interpreta el seu sotmetiment a l'estricta religió de l'època.

Ara el fotògraf donostiarra té l'oportunitat de competir per la cobejada estatueta Lucie que es lliurarà al "Fotógrafo Internacional del Año" i al “Descubrimiento del Año”.

Els guanyadors s'anunciaran a la gala dels Premis Lucie, un esdeveniment que se celebra anualment per retre homenatge a les persones més destacades del món de la fotografia i que, enguany, es realitzarà el 28 d'octubre al Carnegie Hall de Nova York.

Moltes felicitats Diego!

 

Coneix més a Diego Orlando

Pàgina web dels "Premios de Fotografía Internacional (IPA)", edició llatina

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM