El Col·lectiu Desasosiego amb "Un segundo bajo la arena", guanya al Premi Moritz de Fira Tàrrega

El col·lectiu, format per alumnis del Grau en Arts Escèniques, s'endú el Premi MoritzBarcelona de Fira Tàrrega a la millor estrena d'arts de carrer 2022.

L'espectacle Un segundo bajo la arena del Col·lectiu Desasosiego ha resultat guanyador del Premi Moritz de FiraTàrrega a la millor estrena d'arts de carrer 2022. Aquesta peça forma part del programa d'acompanyament de processos de creació escènica Suport a la Creació. El guardó, que reconeix la bona tasca i la creativitat de les companyies, l'atorga la Fira en base al criteri dels professionals del sector acreditats en la darrera edició 2022.

Col·lectiu nascut arran d'un projecte acadèmic a l'Escola Universitària ERAM a partir de l'obra Bodas de Sangre de Federico García Lorca. Tres dels integrants del nucli originari decideixen continuar amb el projecte i crear el Col·lectiu Desasosiego: Camille Latron, Àlex Solsona i Carla Coll, amb la col·laboració en aquesta peça de Gaspar Corts. 

El Premi Moritz 2022 de FiraTàrrega s'ha resolt gràcies al resultat d'una votació entre tots els professionals acreditats a FiraTàrrega 2022 que van veure les estrenes d'arts de carrer. Cal recordar que FiraTàrrega 2022 va acollir 60 companyies -15 de les quals formen part del programa Suport a la Creació-. L'edició 2022 va comptar amb la participació de 419 artistes provinents de 8 països, que van actuar en 25 espais d'exhibició diferents. La Fira 2022 va registrar 1031 professionals de 520 entitats de 25 països.

Més informació

whatsapp